(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Hyvinkää
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Etsimme nyt Hyvinkäälle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työ on pääsääntöisesti keräilyä, mutta myös muita varaston työtehtäviä voi päästä tekemään. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta varastoalan tehtävistä ja eritoten keräyksestä. Myös vuorotyövalmius lasketaan eduksesi. Pienikin kokemus alalta riittää emmekä odota Sinulta vuosien kokemusta, vaan kesätyökokemuksellakin pääset hyvin alkuun tässä työssä.
Työ vaatii ennen kaikkea reipasta työotetta ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.