Varastotyöntekijä HRX Finland Oy:lle
HRX Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Oletko pitkäaikaista työsuhdetta vailla? Pidätkö fyysisestä työstä? Tämä paikka voisi olla sopiva juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme HRX Finland Oy:lle varastotyöntekijää. Työtehtäväsi koostuvat pääosin autovaraosien ja muiden tuotteiden rahdittamisesta, skannauksesta sekä lähettämisestä erilaisia trukkeja apuna käyttäen. Myös muut yleiset varastoalan tehtävät voivat olla osana työpäivääsi.

Aloitus onnistuu heti ja työsuhde on aluksi määräaikainen syyskuun loppuun asti. Työssä pärjäävällä ja viihtyvällä henkilöllä on kuitenkin aito mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Terminaalitoiminnoissa työskennellään kokoaikaisesti arkisin klo 8.00–20.00 välillä, painottuen kuitenkin vahvasti klo 12.00–20.00 vuoroon. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen.

Tehtävässä pärjää ahkera ja omatoiminen henkilö, joka on valmis fyysiseen työhön. Aikaisempi työkokemus varastotehtävistä ja vastapainotrukista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti, sillä tehtäviin annetaan kattava perehdytys työsuhteen alkaessa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466468
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa