(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Hollolaan
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista varastotyöntekijää Hollolaan.

Työtä tehdään tuotannon yhdistetyssä lähettämössä ja vastaanotossa. Työsi on ottaa vastaan tuotannon tavaraa, hyllyttää ja hoitaa valmiita tuotteita eteenpäin. Tehtävään sopii kiireeseen ja vaihtuviin tilanteisiin tottunut energiapakkaus, joka nauttii siitä kun tekemistä riittää. Tuotteita siirrellään pääasiassa trukilla, joten perusvalmius fyysiseen työhön riittää.

Työ ei vaadi erityistä taustaa tai kokemusta, mutta eduksi katsotaan trukin ajokokemus. Tärkeintä, että omaat työteliään ja toimeentarttuvan asenteen.

Tarve varastotyöntekijälle on pitkäaikainen eli mikäli pärjäät työssäsi hyvin niin työssä on erinomainen mahdollisuus vakituisen työpaikkaan. Työt alkavat Baronan kautta määräaikaisuutena. Voit olla myös välivuotta vietävä töitä etsivä reipas tyyppi!

Työpaikka sijaitsee Hollolassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Lahdesta. Työaika on maanantaista perjantaihin 7-15.30.

Työt alkavat sopimuksen mukana soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointia hoitavalta Baronalta: Mari Ylä-Uotila, puh, 050 572 4853. Tavoitat meidät parhaiten keskiviikkosin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Tavoitat meidät parhaiten keskiviikkosin ja torstaisin klo 9-10 välillä.