(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Helsinkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Etsitkö itsellesi työpaikkaa Helsingistä? Kiinnostavatko varastotehtävät rennossa ja mukavassa työympäristössä?

Haemme asiakkaallemme Pitäjänmäkeen ahkeria ja reippaita varastotyöntekijöitä osaksi tiivistä ja huumorintajuista tiimiä. Työtehtävät koostuvat pääosin päätelaitteella (PDA:lla) tehtävästä keräily- ja hyllytystyöstä, mutta myös muita yleisiä varastotehtäviä tehdään päivittäin. Aloitus työssä on marraskuun aikana ja työtä riittää ainakin maaliskuun loppuun saakka. Pidempiaikaiset työsuhteet ovat myös mahdollisia. Töitä tehdään ma-pe välillä iltavuorossa klo 14-22 ja satunnaisesti sunnuntaisin klo 14-22.

Hakijoilta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, positiivista asennetta sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Myös joustavuus, oma-aloitteisuus sekä tunnollisuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme hakijoissa. Aiempi työkokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi, mutta välttämätöntä tämä ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys.

Vastineeksi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, mielyttävän työympäristön, kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!