(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Helsinkiin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja joukkuehenkistä varastotyöntekijää Pohjois-Helsinkiin!

Tehtävässä toimitaan asiakkaamme varastossa Pohjois-Helsingissä. Asiakkaamme on erikoistunut pakkausratkaisujen tarjoamiseen asiakkailleen. Työtehtävänä ovat varaston vaihtelevat työtehtävät, kuten tuotteiden keräily, pakkaus ja lähetys. Työtä tehdään suurimmaksi osin pinontavaunuilla ja tukipyöräkoneilla . Työhön kuuluu myös tuotannon aputöitä. Sinulla tulee olla kokemusta varastoalalta. Tilat ovat paikka paikoin ahtaita ja ajamisessa on todella tärkeää turvallinen ja tarkka ajotapa. Haemme henkilöä, jolla on motivaatio kohdillaan, hyvä fyysinen kunto sekä oma-aloitteinen ote työntekoon. Jos omaat vielä joukkuehenkisen työtavan, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta varastoalalta ja varsinkin keräilytehtävistä. Tiettyä koulutusta emme edellytä. Alan koulutus katsotaan kuitenkin eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työn aloitus on mahdollisimman pian, viimeistään kesäkuun lopussa. Työ on alkuun määräaikainen arviolta 3-4 kk, jonka jälkeen katsotaan jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Pohjois-Helsingissä. Työt ma-pe 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Varastotyöntekijä Helsinkiin!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari 0403075111.
Kesto
3-4 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.06.2018 mennessä.