(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Helsinkiin (Vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018
Toimenkuva
Asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoista varastotyöntekijää Helsinkiin. Työskentelet tehtävässä osana kokenutta tiimiä, johon kuuluu varastopäällikön lisäksi pari muuta varastotyöntekijää. Tehtävä on alkuun määräaikainen jonka jälkeen tehtävään on mahdollista vakinaistua.

Asiakkaamme tarjoaa pakkaus- ja merkintäratkaisuja asiakkailleen. Tarjontaan sisältyy niin pakkaukset, irtotavaran käsittely, koneet, merkintä, etiketit, huollot kuin monet muutkin palvelut. Toimipiste sijaitsee Pohjois-Helsingissä.
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla vankkaa varastoalan työkokemusta jo muutaman vuoden ajalta ja koet viihtyväsi varastotehtävissä. Tehtävässä edellytetään lisäksi vastapaino- ja työntömastotrukin ajotaitoa. Hakijalla tulee lisäksi olla hyvä suomen kielen taito.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen, kokoaikaisen ja vakinaistuvan työsuhteen. Viikoittainen työaika ma-pe, 37,5h/vko. Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse "Varastotyöntekijä Helsinkiin" -tehtävä kiinnostavaksi. Liitä hakemukseen palkkatoiveen lisäksi erillinen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Tehtävä on alkuun 6kk. määräaikainen ja vakinaistuva
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2018 mennessä.