(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Helsinkiin, osa-aikainen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää fyysiseen varastotyöhön Helsingin Roihupeltoon!

Työtehtävänäsi ovat asiakkaamme varaston vaihtelevat työtehtävät vastaanotosta keräilyyn. Tuotetarjontaan kuuluu mm. kaluste- sekä metalliteollisuuden tuotteita. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen ja numerotarkkuutta vaativaan työhön. Fyysisen kunnon tulee olla hyvä, sillä osa tuotteista painaa paljon. Jos olet vielä asiakaspalveluhenkinen ja näppäräsorminen joukkuepelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varastoalalta, mutta se ei ole edellytys. Omaat perustason IT-taidot ja mm. Excel on entuudestaan tuttu. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Tarjoamme alkuun noin kuuden kuukauden määräajan, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Työtä tehdään asiakkaan varastolla Helsingin Roihupellossa. Työtä on tarjolla noin 2-3 päivää viikossa ja työvuorot sijoittuvat kello 7-17 välille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae Varastotyöntekijä Helsinkiin, osa-aikainen -tehtävää. Liitä hakemukseen myös erillinen CV. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, aloitamme ehdokkaiden haastattelun jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä VMP:llä antaa HR-koordinaattori Lilli Toukola. Lisätiedustelut sähköpostilla osoitteeseen lilli.toukola@vmp.fi.
Kesto
noin 6 kuukautta
Lisätietoja
Lilli Toukola, lilli.toukola@vmp.fi, 0505608665
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.11.2019 mennessä.