(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Helsinkiin! (Osa-aika)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää fyysiseen varastotyöhön Helsingin Roihupeltoon!

Työtehtävänä ovat asiakkaamme varaston vaihtelevat työtehtävät vastaanotosta keräilyyn. Tuotetarjontaan kuuluu mm. kaluste- sekä metalliteollisuuden tuotteita. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen ja numerotarkkuutta vaativaan työhön. Fyysisen kunnon tulee olla kunnossa, sillä osa tuotteista painaa paljon. Jos olet vielä asiakaspalveluhenkinen ja näppäräsorminen joukkuepelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta varastoalalta, mutta se ei ole edellytys. Omaat perustason IT-taidot, mm. Excel on entuudestaan tuttu. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian. Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen alkuun kesän 2018 yli, mahdollisuus jatkua tämän jälkeenkin. Työtä tehdään asiakkaan varastolla Helsingin Roihupellossa. Työtä on tarjolla noin 2-3 päivää viikossa. Työvuorot sijoittuvat klo 7-17 välille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Varastotyöntekijä Helsinkiin! (Osa-aika)". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
3-4 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2018 mennessä.