(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt logistiikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä.


Toivomme hakijoilta ripeyttä ja tarkkuutta sekä varasto-alan kokemusta ja/tai koulutusta. Tehtävässä edellytetään trukinajotaitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se ennen työn aloitusta).


Etsimämme työntekijä:
-omaa ahkeran ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan
-on joustava työaikojen suhteen


Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen 1- tai 2-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus päästä tekemään jopa täydet 40 tuntia viikoittain.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.