(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018
Me Mobylifellä haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja parasta huoltopalvelua mobiililaitteille. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, jälleenmyyjät, maahantuojat, operaattorit, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet, joille tarjoamme parasta mahdollista palvelua. Päämääränämme on antaa liiketoiminnallenne lisäarvoa tarjoamalla käyttöönne osaavan henkilöstön, kilpailukykyiset hinnat ja nopean logistiikan.
Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää työskentelemään pienvarastoon mobiililaitetuotteiden parissa.

Tehtävän kuvaus

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, tavaran vastaanotto ja purku, tavaroiden pakkaaminen hyllytys ja inventaariot. Varastotyöntekijän työvuorot sijoittuvat klo 6-18 välille. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Tehtävässä sekä palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.  

Toivomme sinulta

Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, huolellisuutta ja ripeää työotetta sekä kykyä sisäistää sääntöjä ja prosesseja. Toivomme hakijalta hyvää MS Excelin käyttötaitoa sekä yleisesti ajan tasalla olevaa järjestelmäosaamista.  Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta 8 kuukauden ajaksi, jonka jälkeen työllistyminen suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen on mahdollista. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lisätietoja työstä aikavälillä 13-17.8. antaa tarvittaessa henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 20.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.