(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Helsingin keskusta)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Etsimme nyt designhuonekalujen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Helsingin keskustaan. Varasto sijaitsee myymälän kanssa samoissa tiloissa.

Varastotyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa tavaroiden vastaanotto ja lähetys sekä kuljetuksien tilaus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tuotteiden kirjaus järjestelmään ja hinnoittelu, varaston siisteydestä huolehtiminen sekä muut yleiset varastonhallintaan liittyvät tehtävät. Toimit yhteistyössä myymälän myyjien ja noutovaraston kanssa, muutoin työ on itsenäistä. 

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen varastotöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet työskentelyotteeltasi reipas, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen sekä nopea oppimaan. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hallitset tietotekniset perustaidot sekä sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen perustaidot. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä viihtyisän työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Saat vakituisen työpaikan vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Työt alkavat 19.8 ja työ on kokoaikainen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja lauantaisin klo 10-18 sekä satunnaisesti sunnuntaisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.