(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Heinävedelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Heinävedelle itsenäiseen työhön kykenevää varastotyöntekijää. 

Työt pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia varastotöitä, kuten tehtaan saapuvan ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, hyllytystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Hakemamme henkilö on reipas, ahkera ja tarkka työssään sekä omaa hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Trukinajotaito sekä  aikaisempi kokemus varastotehtävistä luetaan eduksi. Työhön annetaan kattava perehdytys. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin.

Työsuhde on alkuun määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen asiakasyrityksen kirjoille. Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita tehtäviin jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus muovi-ja kemianteollisuuden TES mukaisesti.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Iina Pyymäki puh. 0400 480 613 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.