(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Hankoon-SE Mäkinen Logistics Oy
SE Mäkinen Logistics Oy Hanko

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

SE Mäkinen Logistics on 1952 perustettu suomalainen alansa johtava perheyritys. Palvelemme autoteollisuutta, maahantuojia, ajoneuvojen jälleenmyyjiä, leasing- ja logistiikkayhtiöitä Suomessa ja Baltiassa. Operoimme koko markkinan kattavaa ajoneuvojen kuljetusjärjestelmää sekä useita autoterminaaleja, joissa tarjoamme ajoneuvojen maahantulotarkastus-, varustelu- ja varastointipalveluita. Yhtiöryhmässämme työskentelee 200 henkilöä.

Visionamme on olla autologistiikan edelläkävijä, jolta autokaupan toimijat saavat tukea omiin kehityshankkeisiin. Pyrimme jatkuvasti löytämään parempia ja uusia tapoja palvella suomalaista autokauppaa. Samalla pidämme keskiössä myös oman toimintamme tehostamisen uusien teknologioiden myötä. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Hangossa, Turussa ja Virossa.

Etsimme SE Mäkisen Hangon logistiikkakeskukseen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

päivätyöhön. Valittavan henkilön kanssa solmitaan alkuun kuuden kuukauden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan palvelukseen.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu autojen varustelutyömääräimien läpikäynti ja niiden pohjalta varastoon tulleiden materiaalien tarkistus sekä tavaroiden keräily, vastaanotto ja hyllytys varastossa.

Reipas ja positiivinen asenne sekä motivaatio työtä kohtaan ovat tärkeitä edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Omaat lisäksi hyvät ryhmätyötaidot ja pystyt toimimaan nopeatempoisessa ympäristössä tehden tarvittaessa useita projekteja samanaikaisesti. Fyysinen työ ei ole sinulle ongelma ja käytät myös sujuvasti tietokonetta sekä olet työotteeltasi tarkka ja huolellinen. Aikaisempi työkokemus trukin käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen päivätyön mukavassa työyhteisössä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.