(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Hämeenlinnaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Asiakkaamme J. Koskenmäki on toiminut osakeyhtiönä vuodesta 2005 saakka ja on vakavarainen yritys. Toimiala on laaja betonielementtien lastauksesta kiinteistöhuoltoon ja maajätteen jatkojalostukseen. Asiakastyytyväisyys on avainasia ja hyvistä työntekijöistä halutaan pitää huolta.

Haemme asiakkaallamme J. Koskenmäki Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Hämeenlinnaan!

Tehtävässä varastoit ja lastaat betonielementtejä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen pyöräkoneella ajamisesta tai siltanosturilla työskentelystä, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on motivoitunut asenne oppia työtehtävät. Tehtävään saat kattavan perehdytysken. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ tehdään pääsääntöisesti ulkona. 

Työssä edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta työssä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!