(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Hämeenlinna
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

 

Oletko reippaalla asenteella ja korkealla työmotivaatiolla varustettu tekijä, joka nauttii aktiivisesta työnkuvasta eikä pelkää tavaroiden nostelua ja siirtelyä? Koetko olevasi parhaimmillasi ympäristössä, missä sinun ei tarvitse istua saman työpöydän ääressä yhdeksästä viiteen tuijottaen Excel taulukkoja tietokoneen näytöltä? Jos vastauksesi on edellisiin kohtiin kyllä, niin suosittelen jatkamaan lukemista!

Haemme asiakkaallemme ahkeria VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Hämeenlinnaan!

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten varaston tehtävien parissa hyvällä energialla varustetussa työyhteisössä. Voit olla joko kokemusta kartuttanut varastoalan konkari tai vasta ensimmäiset askeleet työurallaan ottava tulevaisuuden superstara, sillä tässä tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea ahkeraa työotetta, halua oppia, joukkuehenkeä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa
- Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
- Positiivisuutta ja yhteistyökykyjä
- Suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:

- Kokemuksen varastotyöstä
- Kokemusta trukilla ajosta

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haethan tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Hannu Pelli numerossa 040 193 0347 tai sähköpostilla hannu.pelli@manpowergroup.fi