(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Hämeenlinna
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt Hämeenlinnan Tuuloksessa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä vastaat toimipisteen varastojen päivittäisestä toiminnasta. Lisäksi vastaat inventaarion teosta yhteistyössä varastonhoitajan kanssa, sekä toimit toiminnanohjausjärjestelmän varasto-osion käyttäjänä. Tehtävässäsi huolehdit varastotoimintojen osalta tehtaan siisteydestä ohjeistamalla tuotantotyöntekijöitä ja aliurakoitsijoita. Tarvittaessa osallistut myös rakennus- ja asennustöihin.

Varastotyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu lisäksi toimittaa tarvittaessa asennuksiin materiaalia keräyslistan mukaan, sekä noutaa tuotantoon tarvittavaa materiaalia.

Vastuullasi on myös sammuttimien kunnon ajoittainen tarkistus, sekä pelastusteiden ylläpito.

Edellytämme hakijoilta voimassaolevaa EA1-korttia, työturvallisuuskorttia, ajokorttia sekä pikku-e-korttia.

Työ on päivätyötä ja tarjolla on täydet viikkotunnit. Työt alkavat  sopimuksen mukaan.

Etsimämme työntekijä:

  • on mieluiten aiemminkin työskennellyt varastotyössä 
  • omaa ahkeran ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan
  • on oma-aloitteinen
  • osaa perus IT-taidot
  • logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi


Kyseessä on suorarekrytointi, eli tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä (p. 0505495000).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.