(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Hakkilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Onko sinulla aiempaa kokemusta varastotehtävistä tai jonkin trukin käytöstä? Kiinnostaako monipuolinen tehtävä ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen?

Haemme asiakkaallemme Vantaan Hakkilassa sijaitsevaan varastoon pitkäaikaista työntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Kyseessä on lämmin varastohotelli, jossa pääset tekemään keräilyä, hyllytystä trukeilla, vastaanottoa sekä tarroitus- ja pakkailuprojekteja. Keräily tapahtuu tiimistä riippuen listakeräilynä joko käsin tai trukeilla. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa (klo 6-14) ja iltavuorossa (klo 14-22). Kyseessä on alkuun määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävä henkilö rekrytoidaan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Hakemamme henkilö on tarkka sekä oma-aloitteinen työntekijä, joka työskentelee sujuvasti tiimissä, mutta pystyy myös itsenäiseen tekemiseen. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta varastotehtävistä tai kokemusta jonkin trukin käytöstä. Ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytettäviin trukkeihin.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, huumorintajuisen työilmapiirin, mahdollisuuden vakituiseen työsopimukseen, täydet takuutunnit sekä koulutuksen useamman eri trukin käyttöön. Jos paikka kuulostaa kiinnostavalta niin jätäthän hakemuksesi heti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Aikaisempi kokemus varastotehtävistä tai trukin ajosta