(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä fyysiseen työhön
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Oletko etsimässä pitkäaikaista työpaikkaa? Pidätkö fyysisistä ja itsenäisistä työtehtävistä? Meillä on sinulle sopiva tehtävä avoinna juuri nyt!

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää varastotyöntekijää kokoaikaiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti elintarvikkeiden ja erilaisten käyttötavaroiden keräilyä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työkalut, jotka tekevät työnteosta sujuvaa. Työtä tehdään sekä aamu- että iltavuorossa klo 06-24 välillä. Myös viikonloppuisin on mahdollista tehdä töitä.

Odotamme sinulta hyvää asennetta ja aitoa halua työskennellä fyysisissä ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä. Arvostamme vastuuntuntoista ja tiimihenkistä luonnetta sekä ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista sekä 18-vuoden ikää. Tehtäviin ei vaadita aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavan työyhteisön ja rennon työilmapiirin.
  • Kattavan perehdytyksen ja monipuolisia tehtäviä.
  • Erinomaisen työskentely-ympäristön ja modernit tilat.
  • Paljon erilaisia kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä.
  • Reilun ja vakaan työpaikan sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemus tehtävään välittömästi! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.