(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä fyysiseen työhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Pidätkö fyysisistä tehtävistä ja löytyykö sinulta ruista ranteesta? Kiinnostaako työskentely keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella?

Etsimme asiakkaamme elintarvikevarastoon työntekijää fyysisten ja tarkkuutta vaativien tehtävien pariin. Työtehtävät pitävät sisällään raaka-aineiden toimittamista tuotantoon ja valmiiden tuotteiden kuljettamista varastoon. Työssä käytetään lavansiirtovaunua, mutta tästä sinulla ei tarvitse olla kuitenkaan aikaisempaa kokemusta. Tehtävässä pärjää hyvässä fyysisessä kunnossa oleva huolellinen ja rutiininsietokykyinen henkilö. Töitä tehdään mukavassa työporukassa arkisin kahdessa vuorossa klo 6 ja 22 välillä. Tarjolla on aluksi määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, joka kestää heinäkuun alusta lokakuun puoleen väliin asti. Töissä työmotivaationsa osoittavalla työntekijällä on erinomainen mahdollisuus saada pitkäaikainen työpaikka vuorotteluvapaan sijaisuuden päätyttyä. Tehtävä vaatii hygieniapassin suorittamisen, jos tällainen ei satu olemaan valmiiksi jo takataskussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi. Teemme työntekijävalinnan heti sopivan henkilön osuessa kohdalle.