(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, FinnGold Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

FG Retail Oy omistaa 18 Timanttiset-myymälää Keski- ja Etelä-Suomessa. Samaan konserniin kuulu myös FinnGold Oy, joka toimii useiden kansainvälisten kello- ja korumerkkien maahantuojana. Etsimme heille nyt kiireellisesti

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

kesän sesonkiin.

Emme välttämättä edellytä koulutusta tai kokemusta alalta, vaan annamme suurimman painoarvon tekijää valitessamme luotettavuudelle ja vastuuntuntoisuudelle sekä tarkalle ja huolelliselle työotteelle. Arvostamme hakijassa myös hyvää visuaalista silmää ja sorminäppäryyttä kauniiden lahjapakettien tekemiseen. Työtehtäviin sisältyy arvokkaiden erikoistavaroiden purkaminen, hyllytys, pakkaaminen, paketointi, keräily ja lähetys. Kokemus em. tehtävistä katsotaan toki eduksi.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti n. 20-30 tuntia viikossa kesäkuun puolivälistä alkaen, heinäkuussa enemmän. Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimistollemme arkisin klo 8-16, p. 040 572 7731.