(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Fenix Sign Oy (Hyvinkää)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla
kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on n 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme varastotyöntekijää Hyvinkäälle.

Varastotyöntekijän päätehtäviin kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden keräys, pakkaus ja lähetys, tavaran vastaanotto, tuotteiden kasaus sekä tilausten hoito. Työtehtävissä käytetään apuna myös trukkia. Varasto ei ole automatisoitu. Työaika on arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Työ on määräaikainen hoitovapaan sijaisuus 02/2020 asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta asennetta, hyviä tiimityötaitoja, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen varastotöistä sekä C-ajokortin ja ammattipätevyyden. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme alan koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme kokopäivätyön aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.