(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä EuroTyresille Leppäkoskelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018Työn kuvaus:
  Oy Euro-Tyres Finland Ltd on autonrenkaiden maahantuonti- ja tukkuliike. Tuomme maahan uusia sekä uusio henkilöauton, pakettiauton ja kuorma-/linja-auton renkaita. Omat maahantuomamme merkit ovat Nexen, Zeetex, Interstate, Rotalla, Event ja Insa-Turbo -uusiorenkaat. Toimimme myös Pirellin ja Dunlop-renkaiden virallisena tukkukauppiaana Suomessa. Asiakkainamme meillä on yksityisiä rengasliikkeitä sekä suomalaisia rengasketjuja ja autokorjaamoja.
 
Haemme nyt Oy Euro-Tyres Finland Ltd:lle varastotyöntekijää 1-2 kuukauden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, ahkera ja joustava. Tehtävässä tarvitaan ripeyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti rengasvaraston työt, kuten kontin purku, renkaiden keräys, lavojen kelmutus ja rekan lastaus. Tahti on työssä reipas sesongin pyöriessä.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen varastotyön kasvavassa yrityksessä, osana pientä ja tehokasta työyhteisöä. Hae paikkaa pikaisesti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anita Fokin 040 632 6465, anita.fokin@adecco.fi
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  LEPPÄKOSKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 040 6326465


Toimipaikka:  Hyvinkää