Varastotyöntekijä ETS NORD:lle kesäksi
ETS Nord AS

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Nautitko fyysisestä työstä? Haluatko osaksi hyvää ja mukavaa työyhteisöä?

Haemme asiakkaallemme ETS NORD:lle kesätyöntekijää. Työtehtävinä on pääsääntöisesti käsipäätteellä tapahtuvaa keräilyä, ja työssä käytetään pumppukärryä ja vastapainotrukkia. Tehtävissä saatetaan käyttää myös työntömastotrukkia.

Työskentely tapahtuu arkisin aamuvuorossa 6:30-15:00 ja iltavuorossa 14:30-23:00, paitsi perjantaisin, jolloin iltavuoro on 14:30-20:30. Aloitus onnistuu sovitusti touko- tai kesäkuun aikana, ja töitä on tarjolla täyspäiväisesti elokuun loppuun saakka.

Työssä pärjätäksesi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa ja reippaan asenteen. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tulet kuitenkin saamaan kattavan perehdytyksen työsuhteen alkaessa. Tärkeintä on halukkuus oppia ja pelkäämätön ote työskentelyyn.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätä hakemus pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot