(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Espooseen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme asiakkaallemme varastotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on alkuun määräaikainen kesäkuun loppuun asti, ja sen jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille. Työpaikka sijaitsee Espoossa. Töitä on tarjolla arkisin 2-vuorotyössä, työvuorot sijoittuvat klo 6-23 välille. Palkkaus on elintarvikealan työehtosopimuksen mukainen.

Työtehtäviin kuuluu keräilyä, vastaanottoa ja myös tuotannollisia tehtäviä. Työ on viileässä varastossa. Työhön perehdytetään kattavasti ja saat asianmukaiset työvarusteet.

Työn vaatimuksina ovat hyvä fyysinen kunto, sujuva suomen kielen taito sekä hyvät ATK-taidot. Aikaisempi kokemus varastotehtäviustä on eduksi, mutta ei pakollista. Työhön tarvitaan myös hygieniapassia ja salmonellatodistusta, mutta nämä ehtii vielä suorittamaan ennen töiden aloitusta.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 10.1.2021 ja kerrothan hakemuksessasi milloin voit aikaisintaan työt aloittaa, Lisätietoja saat hausta vastaavalta konsultilta Maiju Pussiselta osoitteesta maiju.pussinen@adecco.fi.