(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Espooseen! (kesätyömahdollisuus)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita varastotyöntekijöitä Espoon Kauklahteen!

Tehtävässä toimitaan asiakkaamme varastossa Espoossa. Tuotetarjonta on laaja ja keskittyy hydrauliikka-, pneumatiikka ja voitelujärjestelmätuotteisiin. Työtehtävänä ovat varaston vaihtelevat työtehtävät, mm. keräilyä ja pakkausta. Työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa. Haemme työntekijöitä, joilla on motivaatio kohdillaan, hyvä fyysinen kunto sekä oma-aloitteinen ote työntekoon. Jos omaat vielä joukkuehenkisen työtavan, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Asenne ratkaisee ja työhön järjestetään kattava perehdytys. Tiettyä koulutusta emme myöskään edellytä, vaan se katsotaan eduksi. Trukinajotaito katsotaan myös eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa touko/kesäkuun vaihteessa ja tarjoamme määräaikaisen työsuhteen elokuun 2018 loppuun asti. Tämän jälkeen katostaan mahdollinen jatko. Voimme ottaa töihin myös puhtaasti kesätöihin. Työtä tehdään asiakkaan varastolla Espoon Kauklahdessa. Kokoaikatyö (ma-pe 8-16) Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Varastotyöntekijä Espooseen! (kesätyömahdollisuus)!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
3 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.05.2018 mennessä.