(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Espooseen (kesätyö)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Toimenkuva
ASIAKASYRITYKSEMME on erikoistunut terveyden- ja laboratorio-alojen tarvikkeiden toimittamiseen. Yritys tarjoa myös koulutus- ja huoltopalveluita asiakkailleen.

TEHTÄVÄSSÄ toimitaan varaston monipuolisissa tehtävissä. Toimenkuva sisältää varaston vastaanottotehtäviä. Käsittelet työssä asiakkailta tulevia laboratorio- ja lääkintälaitteita. Desinfioit näitä laitteita ja kirjaat saapuneeksi toiminnanohjausjärjestelmään (ASW).
Odotamme sinulta
ETSIMME tehtävään henkilöä, jolla voi olla jo aikaisempaa työkokemusta varastoalalta. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reipas, itsenäinen ja huolellinen ote työntekoon. Edellytämme hakijalta lisäksi täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
TARJOAMME kesätyön alkuun arviolta 31.8.2018 saakka. Työajat sijoittuvat ma-pe, klo. 8-17 välille (30-37,5h/vko). Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa. Palkkaus Kaupan TES:n kokemusvuosien mukaan.

TOIMI PIAN ja hae tehtävää täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse ”Varastotyöntekijä Espooseen (kesätyö)” –tehtävä kiinnostavaksi. Liitäthän hakemukseen erillisen ansioluettelosi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa HR-asiantuntija Juha Mattila. Sähköpostitiedustelut juha.mattila@vmp.fi.
Kesto
Arviolta alkuun 31.8.2018 saakka ja mahd. jatko
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.05.2018 mennessä.