(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen Ämmässuon ulkovarastolle.

Työtehtäviisi kuuluu mm. rakennusteline- ja sääsuojakaluston vastaanotto, pakkaus ja lähetys. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotöistä ja trukin ajotaitoa. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Tarjoamme tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin, huumoria unohtamatta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat marraskuun loppuun saakka. Työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.30 välisenä aikana ja tehtävä on kokoaikainen. Työsuhteessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.