(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä / esimiehen sijainen Oriolalle
Oriola Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Kiinnostaako pitkäaikainen työ logistiikan parissa? Oletko halukas ottamaan vastuuta ja toimimaan myös työnjohtotehtävissä?

Haemme asiakkaallemme Oriola Finland Oy:lle varastotyöntekijää / esimiehen sijaista kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla, mielellään maalis-huhtikuun aikana. Kyseessä on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus kauttamme, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille. Oriolan logistiikkakeskus sijaitsee Espoon Mankkaalla. Töitä tehdään lähtökohtaisesti arkisin kahdessa vuorossa, kello 7:00-23:00 välillä.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti eri päivittäiset varastotyötehtävät kuten keräilytehtävät, joihin tulet saamaan kattavan perehdytyksen. Lisäksi toimit esimiesten apuna työnjohtotehtävissä. Tarvittaessa tulet myös toimimaan esimiehen sijaisena. Aikaisempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Unelma kandidaattimme on:

• omaa aikaisempaa kokemusta varastotyötehtävistä

• vastuuntuntoinen ja luotettava tiimipelaaja

• organisointikykyinen ja kyvykäs hahmottamaan tuotantoa kokonaisuutena

• omatoiminen ja ahkera

• tietoteknisiltä taidoiltaan kyvykäs (SAP, MS Office)

• työtä pelkäämätön ja nopea oppimaan uusia asioita

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Tulemme haastattelemaan hakijoita ennen hakuajan päättymistä ja täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!