(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä elintarvikevarastoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Haluaisitko työskennellä elintarvikevarastossa keräilytehtävissä? Etsitkö työtä, jossa voisit aloittaa nopeastikin?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan reippaita ja luotettavia varastotyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät koostuvat asiakastilausten puheohjatusta keräyksestä sekä rullakoiden pakkaamisesta ja kelmuttamisesta. Pääasiassa työtä tehdään sunnuntaista torstaihin kahdessa eri vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta myös muita työvuoroja on mahdollista sopia tilanteen mukaan. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti sekä osa-aikaisesti työntekijän kiinnostuksen, taitojen ja tehokkuuden mukaan. Työtä tehdään viileässä tilassa (noin +4 astetta), joten tällaisessa ympäristössä työskentely tulee myös onnistua.

Hakijoilta odotamme sujuvaa suomenkielentaitoa, hyvää fyysistä kuntoa, rutiininsietokykyä ja aitoa motivaatiota työtä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää ripeän toiminnan lisäksi tarkkaa ja huolellista otetta, jotta virheet pysyvät minimissään. Emme vaadi työntekijöiltä aikaisempaa varastotyökokemusta tai erilaisten trukkien ajotaitoa sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työvaiheisiin.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön suuressa organisaatiossa ja mukavassa työympäristössä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.