(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Elintarviketehtaalle
Härmän SnackPoint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018
Härmän SnackPoint Oy
Lahtelainen elintarvikealan yritys Härmän SnackPoint Oy on perustettu 2006. Yritys on alusta asti ollut uranuurtaja kotimaisten premium-välipalatuotteiden kehittämisessä ja markkinoinnissa. Tänä päivänä SnackPointin tuotannosta lähtee vuosittain noin 2 000 000 annosta taltuttamaan kansalaisten näläntunnetta. Monipuolinen sortimentti sisältää jo yli 100 kukkarolle sopivaa tuotetta, joita myydään kaikkialla Suomessa. Härmän SnackPoint Oy työllistää sesongista riippuen 30-40 ammattilaista. Liikevaihtoarvio vuodelle 2017 on noin 6 miljoonaa euroa.
Toimenkuva
Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme varastotyöntekijää pidempään työsuhteeseen. Työ on monipuolista sisältäen erilaisia varastotöitä, pääosin elintarviketehtaan varastossa sisään tulevan tavaran vastaanotossa ja lähettämössä. Jos olet fyysisesti hyvässä kunnossa sekä oma-aloitteinen, voit olla etsimämme henkilö! Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa Varamiespalvelun kautta, mutta asiakas on halukas vakinaistamaan hyvän tekijän omille kirjoilleen. Työ on täysipäiväistä. Työt sijoittuvat yleensä päivälle, mutta heillä tarpeen mukaan aika paljon joustoa myös iltoihin tarpeen niin vaatiessa. Vuorot 5pv/vko ma-la välillä.
Odotamme sinulta
Sinun tulee olla fyysisesti hyvässä kunnnossa sekä oma-aloitteinen.
Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön koska autamme sen suorittamisessa.
Koulutus ja työkokemus
Alan kokemus/koulutus ehdottomasti vaaditaan.
Muut tiedot
Kiinnostuitko ja haluaisit löytää pitkäaikaisen työsuhteen? Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Kesto
3-6kk, mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.