(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä elementtitehtaalle, Kangasala
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M euroa ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme nyt varastotyöntekijää asiakasyrityksemme betonielementtitehtaalle Kangasalle.

Työssäsi tulet ajamaan trukkia ja siltanosturia sekä mm. täyttämään tarvikehyllyjä ja huolehtimaan paikkojen siisteydestä.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta trukilla ja siltanosturilla ajosta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön, trukkikortti katsotaan eduksi.

Etsimämme varastotyöntekijä on omatoiminen ja ripeä kaveri, joka omaa hyvän työmotivaation. Hyvä fyysinen kunto sekä auton käyttömahdollisuus plussaa!

Työn aloitus heti sopivan tekijän löydyttyä! Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta hyvällä kaverilla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Kiinnostaako sinua varastotyöntekijän paikka asiakasyrityksessämme? Jätä rohkeasti hakemus jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tarvittaessa Katja Metsäkylä, 040 646 2426.