(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Elecster Oyj (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Asiakkaamme Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdään. 

Meillä on nyt haussa Akaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen 

VARASTOTYÖNTEKIJÄ.


Tervetuloa Elecster Oyj:lle töihin varastotyöntekijän rooliin! Pieneen ja ketterään varastotiimiin kuuluu kolme henkilöä ja vastaatte yhdessä varaston toimivuudesta. Työnkuvasi sisältää päivittäistä varastonhallintaa, tavaroiden hyllytystä, trukilla ajoa, pakkaamista, inventointeja ja varaosien tilaamista.

Edellytämme: 

  • logistiikka-alan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa taustaa
  • n. 2 vuoden työkokemusta alalta
  • varasto-ohjelmien hyvää hallintaa
  • sujuvia tietoteknisiä taitoja sekä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme sinulta joustavaa asennetta ja halua sitoutua työhön pitkäjänteisesti. Olet luonteeltasi tarkka, järjestelmällinen ja asiakaspalvelutaitoinen. Hyvä fyysinen kunto ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Elecster Oyj tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan kansainvälisessä yrityksessä, hyvän työporukan ja kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset mielenkiintoiset työtehtävät, osaamisesi huomioiden. 

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7:30-16:00, liukuvalla työajalla. Työ alkaa vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Kiinnostaako varastotyö tai uudet haasteet alalla? Täytä hakemus 3.3.2020 mennessä alla olevan linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Viikolla 9 (24.2.-1.3.) lisätietoja voi kysellä Alen Consulting Oy:n toimistolta, p. 040 572 7731.

"Olet lämpimästi tervetullut meille töihin! Pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä."
Tuotantojohtaja Timo Juvonen, Elecster Oyj


Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=384


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.