Varastotyöntekijä, DHL Supply Chain
DHL Supply Chain

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

'' DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Supply Chain tuottaa asiakkailleen toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vahvuutenamme on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen. ''

Etsimme yhteistyössä DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin heidän Pk-seudun toimipisteille. Työtä tehdään pääasiassa vuorotyönä klo 06-22 välillä. Tehtävästä maksetaan AKT- tessin mukaista palkkaa (0-3-vuoden kokemuksella 15,04 €/h + lisät).

Työtehtävät vaihtelevat toimipisteetsä riippuen. Voit päästä tekemään esimerkiksi tavaran vastaanottoa, keräystä, pakkaamista tai hyllytystä. Myös päätteillä tehtävät työt voivat kuulua tehtäviisi. Tämän takia aiemmasta SAP kokemuksesta on hyötyä tehtävän kannalta.

Tehtävä sopii henkilölle, jolta löytyy työkokemusta erilaisista varastotöistä. Myös kokemus työntömastosta, korkeakeräilijästä tai pinkkarista katsotaan eduksesi. Arvostamme lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja toimeentarttuvaa asennetta. Lisäksi sinulla tulisi olla työturvallisuuskortti.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan sitä pikimmiten osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan CV ja lyhyt saatekirje. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä hausta vastaavalta HR-konsultilta sähköpostitse, emma.klemetti@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546949
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Emma Klemetti (emma.klemetti (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Vantaa