(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Dahl Suomi Oy:lle Turkuun
Dahl Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Kiinnostaako vakituinen työsuhde LVI-alan johtavan tukkukaupan palveluksessa? Haemme asiakkaallemme Dahl Suomi Oy:lle Turkuun aktiivista ja oma-aloitteista varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 6-16 välillä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaan kanssa.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu tuotteiden hyllytystä, keräilyä, kuorman purkua ja lastausta sekä noutavien asiakkaiden palvelua. Tuotekeräilyssä apunasi on sähkökäyttöinen keräilykone ja työntömastotrukki. Pihan puolella kuorman purut ja lastaukset suoritetaan dieselkäyttöisellä vastapainotrukilla. Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä, motivoitunutta ja reippaaseen työtahtiin sopeutuvaa henkilöä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta trukilla työskentelystä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. LVI-alan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työtä viihtyisässä palvelupisteessä ammattitaitoisilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, tarkka aloituspäivä sovitaan erikseen.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Maunula arkisin (p. 050 465 5027).