(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Carl Stahl Oy (Turku)
Carl Stahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Carl Stahl on vuonna 1880 perustettu yritys, joka toimii edelleen perheyrityksenä. Henkilökuntaa on maailmanlaajuisesti yli 1800 henkilöä 70:ssa eri toimipisteessä ja liikevaihto on yli 340 miljoonaa.
Yrityksen toimipaikat sijaitsevat useimmissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Kauko-Idässä. Suomen Carl Stahl Oy perustettiin vuonna 2003 ja toimisto, varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa. Työskentelemme korkeimpien laatustandardien mukaan ja tuotevalikoimamme koostuu alan johtavien valmistajien laatutuotteista ja omasta valmistuksesta. Katso lisää www.carlstahl.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. tavaroiden vastaanottoa, hyllytystä, tuotekooditusta, lähtevien tavaroiden pakkausta sekä muita yleisistä varastotöitä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaijeri- ja kettinkiraksien kokoonpano sekä satunnaiset asiakaspalvelutehtävät.

Toivomme teknistä suuntautumista, itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme aktiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus varastotöistä ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti ja työt on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisuudella. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan 050 411 0343. Mahdolliset puhelintiedustelut torstaina 24.9. sekä maanantaina 28.9 klo 15:00-16:00.