(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä BASF Oy:lle Riihimäelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

BASF Construction Chemicals yksikkö on johtava kemikaalien sekä lisäaineiden toimittaja rakennusteollisuudelle. Yksikkö toimii tuotantolaitoksissaan sekä myyntikonttoreissaan yli 60 maassa. Yksikön liikevaihto oli vuonna 2018 noin 2,45 miljardia € ja sen palveluksessa maailmanlaajuisesti noin 6500 työntekijää. Construction Chemicals:n palveluksessa Suomessa on 25 työntekijää. Lisätietoja BASF Master Builders Solutions kotisivuilla osoitteessa www.master-builders-solutions.basf.fi/fi-fi

BASF Oy Suomessa myy rakennuskemikaaleja sekä betonin lisäaineita asiakkailleen. Nyt Riihimäen varasto etsii uutta hyvää ja luotettavaa työntekijää varastotiimin jäseneksi. Varastotiimiin kuuluu lisäksesi työnjohtaja ja kaksi muuta työntekijää.

Työtehtäviisi kuuluu Riihimäen rakennuskemikaalivaraston päivittäisen toiminnan ylläpito. Huolehdit päivittäin muun muassa asiakkaiden tilausten perusteella keruulistojen muodostamisesta ja tuotteiden keräilystä, kuljetusten lähetystiedusteluista, tavaroiden vastaanottamisesta, purusta ja vastaanottotarkastuksista. Varastotehtävien lisäksi toimit asiakaspalvelijana varaston noutoasiakkaille. Oman osaamisen kehittyessä on mahdollista päästä opettelemaan myös varaston muita toimintoja.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä ja trukilla ajamisesta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja pystyt työskentelemään hyvin paineen alla. Työssäsi käytät päivittäin myös tietokonetta, joten hyvät it-taidot ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

BASF Oy tarjoaa työntekijälle vakituisen työpaikan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät työpaikkaedut ja monipuolisen työnkuvan. Tässä tehtävässä sinut rekrytoidaan suoraan BASF:n omille kirjoille. Työt alkavat heti ja kestävät vuoden 2020 loppuun.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 7.6.2020. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anita Fokin p. 040 632 6465 tai anita.fokin@adecco.fi