Varastotyöntekijä Asikkalaan, logistiikka21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

TOIMENKUVA

Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme varastotyöntekijää Asikkalaan. Työ on monipuolista sisältäen erilaisia varastotöitä. Tuotteita lähetetään sekä koti että ulkomaille. Jos olet fyysisesti hyvässä kunnossa sekä oma-aloitteinen voit olla etsimämme henkilö! Työ alkaa sopimuksen mukaan vaikka heti ja kestää sopimuksen mukaan loppukesään/alkusyksyyn. Tehtävässä liikutaan paljon työntömastotrukilla, joten odotamme hakijoilta perusteita trukin käyttöön, saat kuitenkin koulutuksen paikan päällä. Työpaikka sijaitsee Asikkalassa joten otathan huomioon että sinulta tulee löytyä auto. Työaika on nyt talven ja kevään päivätöitä klo 6-14.30, mutta kesällä työaika on kaksi vuorotyötä vuoroviikoin klo 6.00-14.30 ja klo 22.00-06.00, aina maanantaista - perjantaihin.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta kokemusta ja-/tai koulutusta varastotöistä, ajokokemusta trukista ja valmiutta tehdä vuorotyötä.
Tuotantotilat sijaitsevat sen verran kaukana asutuksesta ja julkisen liikenteen linjoista, joten sinulta tulee löytyä auto jotta pääset töihin.

MUUT TIEDOT

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa eezy.fi . Liitä mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428617
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Asikkala