(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä asiakkaallemme Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme pitkäaikaista työntekijää asiakkaallemme Tuusulaan!

Olet jo hieman kokemusta kartuttanut logistiikka-alan osaaj, joka ymmärtää logistiikka-alaa ja varastotyöskentelyn perusteet ovat sinulla hallussa. Työtehtäviisi kuuluu mm. keräily ja tavaran vastaanottoa. Työpisteesi sijaitsee Tuusulan Jusslassa, jonne pääset näppärästi omalla autolla tai julkisilla. Työvuorosi ovat yleensä arkisin klo 8-16: toivomme kuitenkin työntekijältä joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkasi määräytyy kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävään etsitään pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta logistiikka-alalta ja valmiutta keräystehtäviin
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Haku päättyy sunnuntaina 28.7.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Suvi-Anna Salonen
Rekrytointikoordinaattori

suvi-anna.salonen@transval.fi