(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä asiakkaallemme Raisioon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme trukinajotaitoista varastotyöntekijää sisäisen logistiikan tehtäviin.
 
Odotamme sinulta trukinajotaitoa (vastapaino, työntömasto, lavansiirtovaunu) sekä aiempaa kokemusta varastotyöstä. Kokemus sisäisen logistiikan tehtävistä tuotannossa on ehdottomasti eduksi. Reipas asenne, hyvät yhteistyötaidot ja tarkkuus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle, sillä työssäsi toimit kiinteässä yhteistyössä niin logistiikan kuin tuotannon tiimien kanssa. Toivomme, että tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja olet valmis oppimaan uutta. Työturvallisuuskortti ja trukkikortti lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuolisia sisäisen logistiikan tehtäviä, kuten keräilyä, hyllytystä ja materiaalin toimittamista tuotantoon. Kaikissa tehtävissä tarvitset trukinajotaitoa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön ammattitaitoisessa ja mukavassa tiimissä sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta edellytämme myös mahdollisuutta tehdä tarvittaessa iltavuoroa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Raisiossa. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään huumetesti.
 
Oletko oikea henkilö tehtävään? Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 23.5.18. Tiedusteluihin vastaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  RAISIO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku