(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Haemme LVI-alalla toimivalle asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä varastotyöntekijöitä

 

Työ on päivätyötä ja valmius aikaisiin aamuvuoroihin on oltava. Työ on alkuun määräaikaisuus jopa loppuvuoteen saakka, lopullinen kesto tarkentuu myöhemmin. Työssäsi osallistut monipuolisesti varaston tehtäviin. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Luotettavuus ja laatu kuvaavat työntekoasi eikä hymysi hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. Osaat toimia niin tiimin jäsenenä kuin ottaa myös vastuun itsenäisistäkin työtehtävistä.

 

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus varaston työtehtävistä katsotaan eduksi, kuten myös trukkikokemus. LVI-alan kokemuksella erotut joukosta todella, mutta tämä ei ole vaatimus. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

 

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu artikkeleiden keräily ja pakkaaminen tilausten mukaisesti, hyllyttäminen ja pihavaraston ylläpitäminen sekä kuormien purkaminen ja lastaaminen. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

 

Lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 12.08.2019. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121 (29.07.2019 lähtien Helen Vesik, helen.vesik@adecco.fi, p. 040 167 8094).