(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä asiakkaallemme Akaaseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ muovialan asiakasyrityksellemme Akaaseen. Työ on pääasiassa varastonhallintaan liittyviä erilaisia tehtäviä, saapuvan tavaran hyllytyksestä aina tuotteen lähtemiseen saakka. Haemme tarkkaa, tunnollista ja huolellista työntekijää jolla on mahdollisuus työskennellä 2- tai 3-vuorotyössä.

Toivomme hakijoilta työkokemusta- ja näkemystä varaston työtehtävistä. Ehkä olet saanut tärkeimmät oppisi juuri koulunpenkiltä tai sitten kerryttänyt kokemustasi jo töissä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ote työntekoon ja halu kehittyä tekemässään työssä. Trukinajotaitoa hakijalta täytyy jo löytyä. Trukkikortti ei ole välttämätön.

Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja mukavassa työporukassa. Mikäli kiinnostut paikasta, hae sitä jo tänään. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakavaraiseen asiakasyritykseemme vuokratyöjakson jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, HR Konsultti Teija Rauhala, p. 040 585 1920 tai teija.rauhala@adecco.fi