(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, 9 hlö, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Tamperelaiselle teolliselle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä / logistiikkatyöntekijöitä.


Henkilöitä palkataan yhteensä 9 kappaletta.

Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole pakollinen.


Työ on tuotannon jälkeisiä varastoinnin / logistiikan avustavia tehtäviä. Tehtävät pitävät sisällään mm. tuotteiden vastaanottoa ja tuotteiden pakkausta kuljetusta varten sekä tuotteiden siirtoa välivarastoon.

Tehtäviin järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempi kokemus varasto- tai logistiikkatehtävistä ei ole pakollinen.

Työ voi olla joko kokoaikaista tai osa-aikaista. Viikoittaiseen työmäärään pystyy itse vaikuttamaan, joten työ sopii luonteensa vuoksi hyvin myös mm. opiskelijoille tai henkilölle, joka haluaa tehdä toisen työn ohella lisäkeikkaa.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa mitä vuoroa milloinkin haluaa tehdä.

Halutessasi tehdä myös muita töitä, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa sinulle lisätöitä muissa asiakasyrityksissä. Tekijöillä on siis mahdollisuus saada täysi työviikko (40h/viikko) suostuessaan tekemään töitä myös muissa asiakasyrityksissämme. Tehtävät ovat vastaavia varastoinnin / logistiikan tehtäviä.

Työt alkavat syyskuun aikana. Aloitusaikataulu sovitaan jokaisen henkilön kohdalla erikseen.


Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea!