(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä 3-vuorotyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2019

Kiinnostaako pitkäaikainen työpaikka fyysisten ja liikunnallisten työtehtävien parissa? Haluatko päästä työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa?

Haemme Keravan alueella varastotyöntekijöitä keräily- ja pakkaustehtäviin asiakkaamme moderniin logistiikkakeskukseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti elintarvikkeiden keräily- ja pakkaustehtävien parissa, mutta tilanteen mukaan töissä voi päästä tekemään varaston muitakin tehtäviä. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2019 kesän loppuun asti, mutta myös pidempiaikainen työsuhde on mahdollinen, mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mielenkiintoiselta. Työ soveltuu yhtä lailla sekä naisille, että miehille.

Töitä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin. Työvuoroihin voi mahdollisesti päästä myös itse vaikuttamaan. Työntekijöiltä vaaditaan ahkeruutta, tarkkuutta, hyvää peruskuntoa sekä rutiininsietokykyä. Töitä tehdään mukavien työkavereiden kanssa huoneenlämpöisessä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssä pärjääminen ei vaadi aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille viipymättä. Paikkoja on auki useampia, mutta niitä saatetaan täyttää jo hakuajan aikana. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti joulukuun - tammikuun aikana.