(Poistunut julkaisusta)

Varastotyönjohtaja
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

VARASTOTYÖNJOHTAJAA 

Helsingin toimipisteeseemme.

Varastotyönjohtajana organisoit ja kehität kokonaisvaltaisesti Helsingin toimipisteen varastotoimintoja operatiivisella tasolla. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, sillä toimit lähiesimiehenä omalle tiimillesi perehdyttäen ja valmentaen heitä. Varmistat omalta osaltasi palvelun laadun toteutumisen asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä sisäisiä sidosryhmiä ovat työsi kannalta myynti ja tuotanto.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää palveluhenkistä ja aktiivista työotetta, sekä oma-aloitteisuutta ja täsmällisyyttä. Vastaat toteutuksen laadusta ja henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Lähiesimiehenä tehtävänäsi on varmistaa Niemen arvojen ja toimintaperiaatteiden toteutuminen tiimitasolla.

Edellytämme sinulta:

  • logistiikka-alan koulutusta tai alan kokemusta
  • hyvää suomen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää MsOffice-työkalujen osaamista, eduksi katsotaan Niemi Palvelut Oy:ssä käytössä olevan Microsoft Navision järjestelmän osaaminen

Tarjoamme sinulle: 

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi logistiikka-alalla
  • itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota

Oletko valmis uusiin haasteisiin logistiikka-alalla? Täytä hakemus sunnuntaihin 15.9.2019 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Huomioithan, että täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat logistiikkapäällikkö Tomi Salonojalta sähköpostitse: tomi.salonoja@niemi.fi tai p. 050 5664711.