(Poistunut julkaisusta)

Varastotyönjohtaja Helsinkiin
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

DB Schenkerin sopimuslogistiikka palvelee yrityksiä monipuolisin varastointipalveluin. Haemme nyt työnjohtajaa monipuolisiin tehtäviin logistiikkakeskukseen Helsingin Oulunkylään. Tehtävässä vastaat asiakkaan päivittäisestä tuotannon onnistumisesta sekä laatutavoitteiden toteutumisesta. Lisäksi huolehdit yhteistyön toimivuudesta omassa vuorossasi.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja määrätietoinen sekä ratkot ongelmia sujuvasti myös paineen alla. Varastoalan prosessien tuntemus ja IMI varastonhallintajärjestelmän käytön tuntemus luetaan eduksi. Sinulla on esim. alempi ammattikorkeakoulututkinto logistiikka/kaupalliselta alalta tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Tehtävässä menestymisen kannalta aiemmasta työnjohtotehtävistä on hyötyä, lisäksi Lean ja 5S tuntemus ovat eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
Tarjoamme tehtävään valitulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoisen tiimin tuen kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville-Petteri Saari, puh 0105202021:
ke 27.11. klo 13-15
pe 29.11. klo 9-10 ja 13-15
ma 2.12. klo 9-11

Hae tehtävää viimeistään 10.12.2019 jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme hakemuskirjeen ja CV:n kera.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.