Varasto/tuotantotyöntekijä
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Työtä vailla tai työpaikan vaihto mielessä? Haluaisitko olla mukana takaamassa asiakkaamme kasvupolkua? Me haluaisimme löytää sinut, joka pidät monipuolisista varasto- ja tuotantoalan tehtävistä ja teet sinulle kuuluvat työt omatoimisella ja ripeällä otteella.

Asiakkaamme on Tarvasjoella sijaitseva Rehux Oy, kasvava ja kehittyvä perheyritys, joka valmistaa räätälöityjä ja laadukkaita ruokintaratkaisuja suomalaisille eläintiloille.
Tehtävänkuvaan kuuluu mm. trukilla kuormien purkua ja lastausta, säkitystä ja näytteiden ottoa. Huolehdit siitä, että tuotteet otetaan vastaan ja saadaan lähtemään aikataulussa ja lähetyslistojen mukaisesti. Otat vastaan raaka-aineita ja välillä olet myös tuotannon puolella apuna.
Työaika ajoittuu klo 6-23 välille, aamu-, päivä-, tai iltavuorossa, 37,5 tuntia viikossa. Työ on itsenäistä ja edellyttää trukinajotaitoa, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä avarakatseisuutta työtehtäviä kohtaan. Myös asiakaspalvelutaitoja tarvitaan. Vastineeksi saat asianmukaisen perehdytyksen, kivat työkaverit ja mukavan työympäristön hyvällä palkalla. Yrityksellä on käytössä mm. oma bonusjärjestelmä. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei totisina eli huumoriakin on lupa viljellä. Työpaikan sijainnin vuoksi olisi hyvä, jos sinulla olisi auto käytettävissäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-17 Cityworkin Anne puh. 044-7533513, anne.ylitalo@citywork.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552481
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lieto