(Poistunut julkaisusta)

Varastotiiminvetäjä
Balmuir / Wheslyn Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme muodin- sekä sisustustuotteiden varastotiiminvetäjää Balmuirille Oulun varastolle. 

Kiinnostuitko? Odotamme sinulta kokemusta tiimiesimiehen tehtävästä, logistiikka-alasta, varastonhallinnasta ja ylläpidosta, tietoteknistä osaamista, sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi.

Olet järjestelmällinen, siisti ja tarkka moniosaaja, tartut toimeen innolla ja saat asioita aikaiseksi, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet joustava, motvoiva ja ahkera sekä sinulla on hyvät organisointitaidot. Tehtäviisi kuuluvat tiiminvetovastuu sekä monipuoliset varaston työtehtävät.

 

Tarjoamme sinulle paikan menestyjien joukossa, mukavan ja inspiroivan toimintaympäristön, kiinnostavan tehtävän sekä vastuualueen. Toimenkuvasi on monipuolinen ja kehittyy tekijänsä mukaan.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille osoitteeseen careers@balmuir.com viimeistään 26.8. mennessä.

 

Vuonna 2007 perustettu Balmuir on suomalainen lifestylebrändi, joka tarjoaa sisustuksen ja muodin ylellisyystuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnon hienoimmista materiaaleista perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen. Balmuir tuotteita on viety jo yli 70 maahan ja niitä myydään korkean tason tavarataloissa ja erikoisliikkeissä ympäri maailman. Visiomme sisältää vahvaa kansainvälistä kasvua omia liikkeitä perustamalla ja kasvattamalla tukku- ja verkkokauppaa. Toimintaamme ohjaa vahvat arvot; laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous.