(Poistunut julkaisusta)

Varastotehtäviä Porvoossa
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Näytön jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Työntekopaikka sijaitsee hyvällä sijainnilla Porvoossa, noin puolen tunnin ajomatkan päästä Vantaalta.

Etsimämme henkilö on kiinnostunut kasvamaan varastoalan ammattilaiseksi ja haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan. Aikaisempi varastotyökokemus katsotaan eduksi. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä tehtävässä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työtehtävät ovat keräilypainotteisia. Mahdollisuutena on kasvattaa omaa osaamistaan useilla osastoilla oman oppimishalukkuuden ja yrityksen tarpeiden mukaan.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä suomalaisessa perheyrityksessä, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.