(Poistunut julkaisusta)

Varastotaitoinen tuotantotyöntekijä
The Valspar (Finland) Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Valspar Oy:lle Vantaalla sijaitsevalle maalitehtaalle useita hyvän perusfysiikan ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi maalinvalmistukseen.

Työtehtävät keskittyvät maalinvalmistuksen tuotanto-, varastointi- ja lähetystehtäviin. Töitä tehdään 2-vuorossa: aamuvuorossa ma-pe klo 6:00 - 15:00, iltavuorossa ma-to klo 14:30 - 00:00 (pe klo 14:30 - 21:30) ja viikonloppuisin la-su klo 7:00 - 19:00. Vuorot kiertävät kolmen viikon syklissä ja kierron rytmi on: ensimmäinen viikko ma-pe aamuvuoro, toinen viikko ma-ti iltavuoro ja la-su aamuvuoro, ja kolmas viikko ke-pe iltavuoro.

Töiden arvioitu aloitus on heinä- /elokuun aikana ja töiden arvioitu kesto on vuoden 2019 loppuun asti. Hyvin työssään pärjäävällä on myös aito mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmotivaatiota sekä asennetta työtä kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi trukinajotaidon, kokemuksen tuotantotyöstä ja työturvallisuuskortin. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen erinomaisessa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta Topi Peltoluhdalta sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi tai puhelimitse arkisin klo 9 - 15 puh. 050 354 6065