(Poistunut julkaisusta)

Varasto/pakkaamotyöntekijä
Ab ME Group Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2020

Haemme logistiikkakeskukseemme Raision Kuninkaanväylälle sesonki- ja kesätyöhön

 

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ on pääasiassa keräilyssä tehtävää työtä. Työtehtävissä käytetään esimerkiksi lavasiirtotrukkia ja matalakeräystrukkia, joiden käyttöön sinut tarvittaessa koulutetaan.

Töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja 14-22. Kiireisinä aikoina myös satunnaiset yö- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Etsimme luotettavia, oma-aloitteisia ja huumorintajuisia tiimipelaajia, jotka suhtautuvat työhön positiivisesti sekä kantavat vastuun tekemästään työstä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Logistiikka-alan koulutus, aiempi kokemus varastotyöstä ja/tai edellä mainituista työkoneista katsotaan eduksi.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, viihdyt fyysisessä työssä varastotehtävien parissa ja haluat tulla täydentämään joukkoamme, jätä hakemus ja CV viimeistään 1.3.2020 mennessä osoitteella rekry@megroup.fi otsikolla ”Varastotyöntekijä”. Työsuhteen aloitus ja kesto voi vaihdella sopimuksen mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi myös, milloin voisit aloittaa, ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Paikkoja on useita – yksi niistä voi hyvinkin olla sinun! Paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Reippaalla ja motivoituneella työntekijällä on mahdollisuus jatkaa keikkaluonteisesti myös kesän jälkeen.

 

PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Pakkaamossa tehdään tuotteiden myyntikunnostustyötä, tarroitusta, myyntikuntotarkastuksia sekä erilaisten dollyvaunujen kokoamista myymälöiden esillepanoa varten. Pakkaamon tehtävien lisäksi työ sisältää toisinaan myös tuotteiden keräilyä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 8-16. Sesonkien ollessa kiireisimmillään pakkaamossa siirrytään kaksivuorotyöhön, jolloin työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja 14-22.

Etsimme luotettavia, oma-aloitteisia ja huumorintajuisia tiimipelaajia, jotka suhtautuvat työhön positiivisesti sekä kantavat vastuun tekemästään työstä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. 

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, viihdyt fyysisessä työssä varastotehtävien parissa ja näet itsesi osana viihtyisää työyhteisöä, jätä hakemus ja CV viimeistään 1.3.2020 mennessä osoitteella rekry@megroup.fi otsikolla ”pakkaamotyöntekijä”. Työsuhteen aloitus ja kesto voi vaihdella sopimuksen mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi myös, milloin voisit aloittaa, ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Paikkoja on 8 -10, ja yksi niistä voi hyvinkin olla sinun! Paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy.